strapi: https://strapi.goodlunch.cz

Kantýny goodlunch

Náš koncept kantýn stojí na silných týmech, kuchařském řemesle a inovacích.

Jak to vzniklo

Covid dorazil do Česka a Honza Stejskal chtěl prostě pomoci. Zdeňkovi se to líbilo a společně skutečně dodali v rámci projektu Nepostradatelní několik tisíc porcí jídla záchranářům. A tak se začal psát i náš příběh.

DSC09395-52.jpeg

Jsme blíž

Asii u nás poznáte díky týmu vietnamských kuchařů a kuchařek. Itálii a Francii zase od těch, kteří v tomto prostředí žili, nějaký čas tam vařili, nebo to jednoduše milují a za jejich čerstvou pastu dáme ruku do ohně.

DSC09516-62.jpeg

Od rána až do odpoledne

Při sestavování menu se instinktivně řídíme ročním obdobím a tím, co je skutečně dobré. Jdeme na to svým systémem, který stojí jednoduše na zpětné vazbě a kreativitě všech našich šéfkuchařů.

Hlavní role - farmáři

Česko je poklad Evropy a tuzemské suroviny patří k těm nejlepším. Brambory a řepu odebíráme z Čerčan z farmy Havran, pečivo z lokální pekárny na Chodovci, spolupracujeme se spoustou dalších farmářů a lokálních podnikatelů.

Díky za ně!

SFOOD jidlo_14pro2023_0418.jpeg