Náš koncept kantýn stojí na silných týmech, kuchařském řemesle a inovacích.
Jak to vzniklo
Covid dorazil do Česka a Honza Stejskal chtěl prostě pomoci. Zdeňkovi se to líbilo a společně skutečně dodali v rámci projektu Nepostradatelní několik tisíc porcí jídla záchranářům. A tak se začal psát i náš příběh.
Jsme blíž
Asii u nás poznáte díky týmu vietnamských kuchařů a kuchařek. Itálii a Francii zase od těch, kteří v tomto prostředí žili, nějaký čas tam vařili, nebo to jednoduše milují a za jejich čerstvou pastu dáme ruku do ohně.
Od rána až do odpoledne
Při sestavování menu se instinktivně řídíme ročním obdobím a tím, co je skutečně dobré. Jdeme na to svým systémem, který stojí jednoduše na zpětné vazbě a kreativitě všech našich šéfkuchařů.
Hlavní role - farmáři
Česko je poklad Evropy a tuzemské suroviny patří k těm nejlepším. Brambory a řepu odebíráme z Čerčan z farmy Havran, pečivo z lokální pekárny na Chodovci, spolupracujeme se spoustou dalších farmářů a lokálních podnikatelů.
Díky za ně!