lidí v rodině
% meziroční růst
jídel, co každý den uděláme
Na začátku byla vize dělat pořádné jídlo. Náš šéf Honza získal kontrakt na provozování školní jídelny, a protože vystudoval pedagogiku, bylo to prostředí, ve kterém se cítil dobře. Během této doby se firma také specializovala na výrobu jídel do krabiček. Po více než deseti letech zkušeností bylo dalším krokem firemní stravování. A díky tomu jsme tady.
Covid dorazil do Česka a Honza Stejskal chtěl prostě pomoci. Zdeňkovi se to líbilo, a tak jsme v Sfood uvařili v rámci projektu Nepostradatelní několik tisíc jídel záchranářům. A tak se začal psát i jejich společný příběh.
U zrodu vize byl také Martin Chramosil. Člověk, který je srdcem celého gastronomického projektu Sfood. Právě díky němu je projekt ve finanční kondici a nejenom to. Stojí za tím, že v Sfoodu zná každý své místo a ví, kam může růst. A je jedno, zda je lidí čtyřicet, nebo stopadesát.