lidí v rodině
studentů přijímáme každý rok
kulinářských procesů se v průměru naučíte
Rádi předáváme své zkušenosti a se školením mladých talentů máme bohaté zkušenosti. Naše metoda stojí na dlouholeté praxi našeho týmu. Chceme, aby si každý student vyzkoušel roli, která mu v budoucnosti bude sedět nejlépe.
Respektujeme tradiční řemeslo a výcvik začíná od píky. Od základů a tak, jak se má. Následně hledáme to, co každému sedí nejvíce. Důležité je porozumění, společná cesta a překonávání překážek. V tom všem se na nás mohou studenti spolehnout. Pomáháme s rozvojem jejich talentu.
Rádi objevujeme nové cesty a inspirujeme se jak historií, tak nejmodernějšími technologiemi. Mrkněte se, jak to všechno začalo a kdo za tím stojí.
Každý den přemýšlíme a tvoříme prostředí, které dělá svět gastronomie lepší.
Jan Stejskal, zakladatel