SFOOD CONCEPT

Jídel se vaří v našich konceptech denně
Nákladů šetříme investorům
Nákladů šetříme investorů při jednom projektu

Budujeme gastro
Stavíme koncepty, konzultujeme a pomáháme tvořit efektivní, ekonomické a atraktivní projekty.

Máme zkušenosti
Zkušenosti jsme získali díky stavbě a provozováním konceptu firemního stravování Goodlunch. Od malých zakázek, až po ty velké, jsme si prošli cestou, která nám ukázala, že koncepce a znalost prostředí je klíčová pro efektivní a ekonomické řešení.
Jak pracujeme
Efektivita
Snažíme se vždy přemýšlet nad užitkem a schopností designu přinášet do prostoru hodnotu, kterou ocení nejenom návštěvník, ale také provozovatel.
Ekonomika
Naše koncepty jsou funkční a stojí na precizním plánu a kreativitě. To jsou zásadní ingredience, na nichž stavíme ekonomický přínos.
Užitek
Komfort hledáme vždy pro návštěvníky, ale také pro personál. Díky tomu stavíme koncepty, které mají vysoký monetizační potenciál.
Kdo to tvoří
Zásadní je pro nás customizace. V našem týmu jsme vyvinuli procesy, které zefektivňují celkovou práci a v zakázkách propojují lokální a regionální dodavatele s velkými technologickými partnery. Na kvalitě nikdy nešetříme a za sebou máme jak velké investiční projekty se společností Skanska, tak menší přestavby velkých kuchyní anebo stavby kaváren.

Jan Stejskal
CEO a majitel

Napište nám
Pokud nebudeme u vody, ozveme se :-)