SFOOD CONCEPT

concept-goodlunch.webp

0+

Jídel se vaří v našich konceptech denně

0%

Nákladů šetříme investorům

0%

Nákladů šetříme investorů při jednom projektu

concept.jpeg

Budujeme gastro

Stavíme koncepty, konzultujeme a pomáháme tvořit efektivní, ekonomické a atraktivní projekty.

Chci spolupráci
spec of veggie

Máme zkušenosti

Zkušenosti jsme získali díky stavbě a provozováním konceptu firemního stravování Goodlunch. Od malých zakázek, až po ty velké, jsme si prošli cestou, která nám ukázala, že koncepce a znalost prostředí je klíčová pro efektivní a ekonomické řešení.

Naše koncepty

Goodlunch Delta

Sfood Concept navrhl mimořádně vytížený provoz, který zvládá stovky jídel denně.

DSC08439-2 ve velké velikosti.jpeg

Goodlunch Alpha

Prostor, který překvapí plynulostí pohybu hostů a koncipován je pro bufetovou nabídku.

DSC09011-62 ve velké velikosti.jpeg

Goodlunch Nile House

Kompletní přestavba prostoru do kantýny. Zásadní je tu světlost a odlehčenost prostoru a zvolený materiál nábytku.

e19785f2-4d01-4d13-8806-d63a493f9457.JPG

Goodlunch PORT7

Výjimečný prostor. Cílem bylo víc než jen moderní kantýna. Prostor jsme rozdělili do zón a vtiskli do něj vlastní vizi a pojetí kantýny roku 2025.

DSC08979-HDR-91 ve velké velikosti.jpeg

Jak pracujeme

Efektivita

Snažíme se vždy přemýšlet nad užitkem a schopností designu přinášet do prostoru hodnotu, kterou ocení nejenom návštěvník, ale také provozovatel.

Ekonomika

Naše koncepty jsou funkční a stojí na precizním plánu a kreativitě. To jsou zásadní ingredience, na nichž stavíme ekonomický přínos.

Užitek

Komfort hledáme vždy pro návštěvníky, ale také pro personál. Díky tomu stavíme koncepty, které mají vysoký monetizační potenciál.

Kdo to tvoří

Zásadní je pro nás customizace. V našem týmu jsme vyvinuli procesy, které zefektivňují celkovou práci a v zakázkách propojují lokální a regionální dodavatele s velkými technologickými partnery. Na kvalitě nikdy nešetříme a za sebou máme jak velké investiční projekty se společností Skanska, tak menší přestavby velkých kuchyní anebo stavby kaváren.

2.png

Jan Stejskal

CEO a majitel

spec of veggie

Napište nám

Pokud nebudeme u vody, ozveme se :-)