SFOOD STORY

sfoodstory-hero.webp

0

lidí v rodině

0%

meziroční růst

0

jídel, co každý den uděláme

Honza Král_270421_0099 ve velké velikosti.jpeg

JAN STEJSKAL, CEO

Od roku 2014

Na začátku byla vize dělat pořádné jídlo. Náš šéf Honza získal kontrakt na provozování školní jídelny, a protože vystudoval pedagogiku, bylo to prostředí, ve kterém se cítil dobře. Během této doby se firma také specializovala na výrobu jídel do krabiček. Po více než deseti letech zkušeností bylo dalším krokem firemní stravování. A díky tomu jsme tady.

sfoodstory-2.webp

ZDENĚK POHLREICH, SPOLUMAJITEL

Silné spojení

Covid dorazil do Česka a Honza Stejskal chtěl prostě pomoci. Zdeňkovi se to líbilo, a tak jsme v Sfood uvařili v rámci projektu Nepostradatelní několik tisíc jídel záchranářům. A tak se začal psát i jejich společný příběh.

IMG_2717 2 ve velké velikosti.jpeg

MARTIN CHRAMOSIL, FINANČNÍ ŘEDITEL

Rodina

U zrodu vize byl také Martin Chramosil. Člověk, který je srdcem celého gastronomického projektu Sfood. Právě díky němu je projekt ve finanční kondici a nejenom to. Stojí za tím, že v Sfoodu zná každý své místo a ví, kam může růst. A je jedno, zda je lidí čtyřicet, nebo stopadesát.

NAŠE ZNAČKY

Připravujeme, vaříme a pečeme tradiční jídla v kantýnách, věnujeme se vývoji nových možností v gastronomii, podporujeme mladé, děláme cateringy, a je toho daleko víc. Proto nás najdete hned pod několika značkami. Srdce je však jedno a bije pro gastro.

spec of veggie
logo-lunchbox.svg
logo-goodlunch.webp
logo-s-academy.webp
SFOOD concept logo full V2 black.png

Projekty

Sfood Concept

Goodlunch PORT7

Výjimečný prostor. Cílem bylo víc než jen moderní kantýna. Prostor jsme rozdělili do zón a vtiskli do něj vlastní vizi a pojetí kantýny roku 2025.

DSC08979-HDR-91 ve velké velikosti.jpeg
Na projekty